Csirkebecsinált citrommal

4 fő részére

Nehézség:

könnyű

Beküldte:

Kapcsolódó gyűjtemények

hozzávalók

  • 3-4 evőkanál olaj
  • csirke
  • bors
  • citromhéj + leve
  • 1-2 szál kis majorannaág

Elkészítés

Az olajat egy edénybe felforrósítjuk, felaprítjuk a húst, majd az edénybe tesszük. Sózzuk, majd egy kis vizet öntünk rá. Fedő alatt megpároljuk, közben gyakran kavargatjuk. Amikor félig megpuhult és a víz elpárolgott, annyi csipet lisztet teszünk rá, amennyi személyre főzünk. Összekeverjük, vizet öntsünk rá, sózzuk, borsozzuk. Teszünk bele pár szelet citromhéjat, a majorannaágat. Puhára főzzük az ételt. Citrom levével megsavanyítjuk. A citromhéjat és a majorannaágat tálalás előtt kivesszük.

Hozzászólások

Új hozzászólásokat átmenetileg nem lehet beküldeni.

Ehhez a recepthez még senki sem fűzött megjegyzést.