Csirkebecsinált citrommal
4 fő részére
Nehézség:
könnyű
Kapcsolódó gyűjtemények
hozzávalók
- 3-4 evőkanál olaj
- csirke
- só
- bors
- citromhéj + leve
- 1-2 szál kis majorannaág
Elkészítés
Az olajat egy edénybe felforrósítjuk, felaprítjuk a húst, majd az edénybe tesszük. Sózzuk, majd egy kis vizet öntünk rá. Fedő alatt megpároljuk, közben gyakran kavargatjuk. Amikor félig megpuhult és a víz elpárolgott, annyi csipet lisztet teszünk rá, amennyi személyre főzünk. Összekeverjük, vizet öntsünk rá, sózzuk, borsozzuk. Teszünk bele pár szelet citromhéjat, a majorannaágat. Puhára főzzük az ételt. Citrom levével megsavanyítjuk. A citromhéjat és a majorannaágat tálalás előtt kivesszük.
Hozzászólások
Új hozzászólásokat átmenetileg nem lehet beküldeni.
Ehhez a recepthez még senki sem fűzött megjegyzést.